Lid worden?

Heb je een mening over lokale onderwerpen? En wil je daar meer mee doen? Of wil jij je inzetten voor jouw dorp? Word dan lid van de VVD!


Het lidmaatschap

Wat zijn de voordelen? Wat kun je er mee? Waarom zou je?


 • Denk mee
  Geef je mening over lokale onderwerpen  en help mee om de gemeente mooier en beter te maken. Ook kun je bijvoorbeeld in de gemeenteraad.
 • Vergroot je netwerk
  Binnen de VVD zijn de mensen heel divers. Van hovenier tot accountant en van melkveehouder tot marketeer, allen vanuit verschillende maatschappelijke achtergronden. Interessante en inspirerende mensen die een maatschappijvisie en een mensbeeld delen.
 • Investeer in jezelf
  Neem deel aan cursussen, trainingen en workshops. Van inhoudelijke cursussen over het liberalisme en workshops in presentatie- en discussietechniek tot uitdagende kadertrainingen en masterclasses.
 • Altijd op de hoogte
  Je wordt op de hoogte gehouden van wat er leeft en wat er speelt. Van wat er met jouw stem gedaan wordt. Je ontvangt het magazine Liber en digitale nieuwsbrieven met daarin de actualiteiten uit de gemeente.
 • Jouw stem telt
  Laat weten wat voor jou belangrijk is. Jouw stem is van invloed bij verkiezingen van de lijsttrekkers, voorzitters en kandidatenlijsten. Jouw mening is van belang bij inhoudelijke discussies en bij de vaststelling van verkiezingsprogramma’s.

De kosten

Het lidmaatschap van de VVD kost € 9,75 per maand. Ouderen en jongeren betalen nog minder.
Aanmelden kan via: https://www.mijnvvd.nl/WordLid

Meer weten?
Neem gerust vrijblijvend contact op met Alexander Kreule, fractievoorzitter VVD Raalte via Alexanderkreule@gmail.com of 06-53355444